Autoschade

AutoschadeAutoschade is al vervelend genoeg. Wij zorgen ervoor dat alles voor u geregeld wordt. Ook met uw verzekering. Als onafhankelijk schadeherstelbedrijf zullen wij uw schade snel en vakkundig herstellen. U als eigenaar bepaalt waar uw auto hersteld gaat worden ook al zijn er verzekeringsmaatschappijen die u naar een andere hersteller verwijzen.

Wij repareren onder dezelfde voorwaarden met o.a : Korting op of vervallen van uw Eigen Risico, vervangend vervoer en garantie op de reparatie.

Neem dus altijd eerst contact met ons op, wij helpen u verder.

HerstelprocesMet behulp van een computersysteem worden alle gegevens van uw auto opgeslagen en verwerkt tot een schadecalculatie. Met een camera wordt de schade vastgelegd, aan de calculatie gekoppeld en afgestemd met uw verzekering. Na binnenkomst worden de delen die vervangen moeten worden, en niet meer hersteld kunnen worden, gedemonteerd en vervangen door originele onderdelen, tenzij de opdrachtgever anders wenst.

De te herstellen delen worden uitgedeukt. In een enkel geval moet de auto op de richtbank. Daarna wordt er voorbewerkt. De delen worden uitgedeukt, geplamuurd, geschuurd, in de grondlak gespoten en opnieuw geschuurd. De lak wordt met een kleurcomputer op de kleurcode aangemaakt. Daarna wordt de auto in kleur gespoten in de spuitcabine. Na dit proces wordt de auto afgemonteerd. Voor aflevering wordt de auto gewassen en van binnen gereinigd.

Schade herstel

Schade op zich is al vervelend genoeg. Wij zorgen ervoor dat alles voor u wordt geregeld.

Lees verder

Vervangend vervoer

Passend vervangend vervoer in overleg

Lees verder

Uitdeuken zonder spuiten

Uitdeuken zonder spuiten is een moderne, kostenbesparende en milieuvriendelijke reparatiemethode om uw auto...

Lees verder

Spotrepair

Bij Spotrepair herstellen we de schade, zonder dat onderdelen van de auto in zijn geheel worden aangepakt.

Lees verder

Ruit reparatie / vervanging

Een pit, sterretje of barst begint vaak klein, maar kan tot lastige of zelfs gevaarlijke situaties leiden.

Lees verder

Polis?

Zelf bepalen door wie je jouw auto laat herstellen?

Lees verder